Visie


Ontzorgen

Ik neem ondernemers de zorg uit handen op financieel, fiscaal en bedrijfskundig gebied, zodat u kunt doen waar u goed in bent. Dat is ondernemen!

Automatiseren

Door slimme ICT oplossingen maak ik het mogelijk uw onderneming op real-time én toekomstgerichte informatie te leiden. Bijsturen als het nodig is en doorpakken als het kan. 

Informatievoorziening

Het nemen van verantwoorde beslissingen begint bij betrouwbare informatie, dit is bij mij in goede handen. Ik fungeer als klankbord, voorzie in advies in dagelijkse en bijzondere situaties en biedt de informatie en cijfers die u en andere belanghebbenden nodig hebben voor het maken van weloverwogen zakelijke keuzes. 

Zelf uw boekhouding doen?

Ondernemers kunnen er voor kiezen om de boekhouding deels of in zijn geheel zelf te doen. Meestgenoemde reden hiervoor is kostenbesparing. Als dit op een capabele manier gebeurt is dat inderdaad het geval, anders kost het u uiteindelijk vaak alleen maar meer.

Maatwerk

Voor iedere cliënt hanteer ik een onafhankelijke en op maat gemaakte aanpak. Diezelfde focus op maatwerk ziet u terug in gerichte adviezen. Ik houd me niet alleen bezig met cijfers, maar ook met het bedrijf eromheen en de medewerkers en eigenaren die daarbij horen. Inlevingsvermogen maakt in combinatie met kennis en ervaring een passend en constructief advies over uw bedrijfsvoering mogelijk. Ik ben erg flexibel en kan u in veel gevallen op korte termijn helpen.